Science des aliments : biochimie, microbiologie, procédés, produits Volume 2 Technologie des produits alimentaires

Saved in:
Bibliographic Details
Available online : Online Via Science des aliments
Main Author : Jeantet Romain (Éditeur scientifique)
Other Authors : Croguennec Thomas (Éditeur scientifique), Schuck Pierre (Éditeur scientifique), Brulé Gérard (Éditeur scientifique)
Format : Book
Language : français
Title statement : Science des aliments : biochimie, microbiologie, procédés, produits. Volume 2, Technologie des produits alimentaires / coordonnateurs Romain Jeantet, Thomas Croguennec, Pierre Schuck, Gérard Brulé
Published : Londres, Paris [etc.] : Editions Tec & Doc , DL 2007
Physical Description : 1 vol. (XIX-456 p.)
Subjects :
Related Items : Technologie des produits alimentaires: Science des aliments

BU Saint-Nazaire

Holdings details from BU Saint-Nazaire
Location Call Number Loan type Status
Salle de lecture 664 SCI Empruntable Available
Salle de lecture 664 SCI Empruntable Available

BU Sciences

Holdings details from BU Sciences
Location Call Number Number Loan type Status
1er étage, salle 12 664 JEA 2007 Empruntable Available
1er étage, salle 12 664 JEA 2007 Empruntable Available
1er étage, salle 12 664 JEA 2007 Empruntable Available
1er étage, salle 12 664 JEA 2007 Empruntable Available

Bib. IUT de Saint-Nazaire

Holdings details from Bib. IUT de Saint-Nazaire
Location Call Number Number Loan type Status
Bibliothèque 664 SCI Empruntable Available