Microbiologie et toxicologie des aliments : hygiène et sécurité alimentaires

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors : Leyral Guy (Auteur), Vierling Elisabeth (Auteur)
Format : Book
Language : français
Title statement : Microbiologie et toxicologie des aliments : hygiène et sécurité alimentaires / Guy Leyral,... Élisabeth Vierling,...
Edition : 4e édition
Published : Rueil-Malmaison, Bordeaux : Doin , impr. 2007
ScérÉn-CRDP Aquitaine
Physical Description : 1 vol. (287 p.)
Series : Biosciences et techniques. Sciences des aliments
Subjects :

BU Saint-Nazaire

Holdings details from BU Saint-Nazaire
Location Call Number Loan type Status
Salle de lecture 664.001 5 LEY Empruntable Available

BU Sciences

Holdings details from BU Sciences
Location Call Number Loan type Status
1er étage, salle 12 664.001 LEY Empruntable Available

Bib. IUT de Saint-Nazaire

Holdings details from Bib. IUT de Saint-Nazaire
Location Call Number Loan type Status
Bibliothèque 664.001 LEY Empruntable Available