Handbook of olfaction and gustation

The largest collection of basic, clinical, and applied knowledge on the chemical senses ever compiled in one volume, the third edition of "Handbook of Olfaction and Gustation" encompass recent developments in all fields of chemosensory science, particularly the most recent advances in neur...

Description complète

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Détails bibliographiques
Autres auteurs : Doty Richard L (Éditeur scientifique)
Format : Livre
Langue : anglais
Titre complet : Handbook of olfaction and gustation / editor, Richard L. Doty
Édition : Third edition
Publié : [Hoboken, New Jersey] : John Wiley & Sons , 2015
Accès en ligne : Accès Nantes Université
Sujets :
Documents associés : Autre format: Handbook of olfaction and gustation
Particularités de l'exemplaire : Bib. numérique, Ex. 1 :
Accessible sur Wiley Online Library, achat COLLEX 2016

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230 |a Livre électronique. Données textuelles et iconographiques 
303 |a Description d'après la consultation du 2017-10-04 
304 |a Titre provenant de l'écran d'accueil 
305 |a Version électronique de la 3ème édition de : Hoboken, New Jersey, Wiley Blackwell, 2015 
307 |a La pagination de l'édition imprimée correspondante est xviii-1217-c46 p. 
310 |a L'accès à cette ressource est réservé aux usagers des établissements qui en ont fait l'acquisition 
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320 |a Bibliographies en fin de chapitres. Index 
330 |a The largest collection of basic, clinical, and applied knowledge on the chemical senses ever compiled in one volume, the third edition of "Handbook of Olfaction and Gustation" encompass recent developments in all fields of chemosensory science, particularly the most recent advances in neurobiology, neuroscience, molecular biology, and modern functional imaging techniques. Divided into five main sections, the text covers the senses of smell and taste as well as sensory integration, industrial applications, and other chemosensory systems. This is essential reading for clinicians and academic researchers interested in basic and applied chemosensory perception. 
336 |a Présentation en 56 fichiers au format PDF 
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