De l'HACCP à l'ISO 22000 : management de la sécurité des aliments

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author : Boutou Olivier (Auteur)
Other Authors : Boquet Karine (Préfacier)
Format : Book
Language : français
Title statement : De l'HACCP à l'ISO 22000 : management de la sécurité des aliments / Olivier Boutou; avant-propos de Karine Boquet,...
Edition : 2e édition
Published : La Plaine-Saint-Denis : AFNOR éd. , impr. 2008
Physical Description : 1 vol. (XVIII-332 p.)
Subjects :

BU Saint-Nazaire

Holdings details from BU Saint-Nazaire
Location Call Number Loan type Status
Salle de lecture 664.07 BOU Empruntable Available

BU Sciences

Holdings details from BU Sciences
Location Call Number Loan type Status
1er étage, salle 12 664.07 BOU Empruntable Available

Bib. Centrale Nantes

Holdings details from Bib. Centrale Nantes
Location Call Number Loan type Status
Bibliothèque 658.5 BOU Empruntable Available