Micro-Organisms in Foods 6 : Microbial Ecology of Food Commodities

The second edition of Microorganisms in Foods 6: Microbial Ecology of Food Commodities is intended for those primarily in applied aspects of food microbiology. For 17 commodity areas it describes the initial microbial flora and the prevalence of pathogens, the microbiological consequences of process...

Description complète

Détails bibliographiques
Auteur principal : Roberts{roJoint Chairman} T. A. (Éditeur scientifique)
Collectivité auteur : ICMSF (Auteur)
Autres auteurs : Cordier J.-L (Éditeur scientifique), Gram L. (Éditeur scientifique), Tompkin R. B. (Éditeur scientifique), Pitt{roJoint Chairman} J. I. (Éditeur scientifique), Gorris L. G. M. (Éditeur scientifique), Swanson K. M. J. (Éditeur scientifique)
Format : Livre
Langue : anglais
Titre complet : Micro-Organisms in Foods 6 : Microbial Ecology of Food Commodities / .
Édition : Second Edition.
Publié : Boston, MA : Springer US , [20..]
Cham : Springer e-books
Springer Nature
Accès en ligne : Accès Nantes Université
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Note sur l'URL : Accès sur la plateforme de l'éditeur
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Condition d'utilisation et de reproduction : Conditions particulières de réutilisation pour les bénéficiaires des licences nationales : https://www.licencesnationales.fr/springer-nature-ebooks-contrat-licence-ln-2017
Contenu : Meat and meat products. Poultry products. Fish and fish products. Feeds and pet foods. Vegetables and vegetable products. Fruits and fruit products. Spices, dry soups, and oriental flavorings. Cereals and cereal products. Nuts, oilseeds, and dried legumes. Cocoa, chocolate, and confectionery. Oil- and fat-based foods. Sugar, syrups, and honey. Soft drinks, fruit juices, concentrates, and fruit preserves. Water. Eggs and egg products. Milk and dairy products. Fermented beverages
Sujets :
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