Flavour and fragrance chemistry : [proceedings of the International Symposium of the Phytochemical Society of Europe on flavour and fragrance chemistry, held at the Università del Molise, Campobasso from January 13th to 16th 2000]

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Auteurs principaux : Lanzotti Virginia (Éditeur scientifique), Taglialatela-Scafati Orazio (Éditeur scientifique), Phytochemical Society of Europe -- International Symposium
Collectivité auteur : Phytochemical Society of Europe International Symposium 2000 Campobasso (Auteur)
Format : Livre
Langue : anglais
Titre complet : Flavour and fragrance chemistry : [proceedings of the International Symposium of the Phytochemical Society of Europe on flavour and fragrance chemistry, held at the Università del Molise, Campobasso from January 13th to 16th 2000] / ed. by Virinia Lanzotti and Orazio Taglialatela-Scafati
Publié : Dordrecht, Boston [etc.] : Kluwer Academic publ , 2000
Description matérielle : xv, 256 p.
Collection : Proceedings of the Phytochemical Society of Europe ; 46
Titre de l'ensemble : Proceedings of the Phytochemical Society of Europe vol. 46
Sujets :

BU Sciences

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