Skip to content
Toggle navigation
Nantilus
La BU
0
items
(Full)
Log Out
Login
FR
|
EN
All Fields
Title
Journal Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Publisher
Series
Dissertation note
Search results
Biochimie alimentaire
Table of Contents
Cite this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to MARC
Export to RDF
Export to RIS
Save to List
Add to Book Bag
Remove from Book Bag
Place a title level request
Biochimie alimentaire
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author :
Alais Charles
Format :
Book
Language :
français
Title statement :
Biochimie alimentaire
Edition :
3e éd. révisée et complétée
Published :
Paris :
Masson
,
1994
Physical Description :
244 p.
Series :
Abrégés de sciences
Subjects :
Aliments
>
Analyse
Aliments
>
Composition
Holdings
Description
Table of Contents
Excerpt
Staff View
Loading
Similar Items
Biochimie alimentaire
Alais Charles (1997)
Book
Biochimie alimentaire
Alais Charles, et al. (2005)
Book
Biochimie alimentaire
Alais Charles, et al. (2008)
Textbook
Introduction à l'analyse nutritionnelle des denrées alimentaires
(1998)
Book
Biochimie agro-industrielle : valorisation alimentaire de la production agricole
Linden Guy (1994)
Book
×
Loading...