Food Technology and Biotechnology

Description fournie par l'éditeur : An international journal covering the development, production and processing of human foods and beverages, application of iotechnology, genetic modifications and molecular biology to plants, animals and microorganisms, and food production.

Enregistré dans:
Détails bibliographiques
La bibliothèque possède : avril 2015 -
Format : Revue
Langue : anglais
Publié : europresse.com
Sujets :
Accès en ligne : Accès Nantes Université
Accès direct soit depuis les campus via le réseau ou le wifi eduroam soit à distance avec un compte @etu.univ-nantes.fr ou @univ-nantes.fr

Accès en ligne pour les lecteurs extérieurs : Sur place uniquement via les ordinateurs connectés au réseau de Nantes Université
Aide : Pour télécharger le guide utilisateur
Pour installer l'extension de navigateur Ophirofox
Description
Description : Description fournie par l'éditeur : An international journal covering the development, production and processing of human foods and beverages, application of iotechnology, genetic modifications and molecular biology to plants, animals and microorganisms, and food production.
ISSN : 1330-9862