Skip to content
Nantilus
The library
Book Bag:
0
items
(Full)
My account
FR
|
EN
All Fields
Title
Journal Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Publisher
Series
Note de thèse
Identifiants
Les épices /
Cite this
Email this
Print
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Save to List
Add to Book Bag
Remove from Book Bag
Permanent link
Les épices
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author :
Pelt, Jean-Marie (1933-2015)
(Author)
Format :
Book
Language :
French
Publisher :
Fayard.
2002.
Subjects :
Épices
>
Histoire.
Holdings
Description
Similar Items
</>
Bu Sciences / 1er étage, salle 12
Holdings details from 1er étage, salle 12
Call Number:
664.5 PEL
Copy 1
Available
Place a Hold
Similar Items
Les épices : utilisations culinaires, thérapeutiques et cosmétiques
by: Esvan-Penverne, Caroline (1975-)
Published: (2002)
Thesis
Les plantes a épices
by: Maistre, Jacques
Published: (1964)
Book
Epices et aromates
Published: (1992)
Book
L'imaginaire des épices : Italie médiévale, Orient lointain
by: Durel, Aline
Published: (2006)
Book
Les épices : plantes condimentaires de la France et des colonies : leur histoire, leurs usages alimentaires leurs vertus thérapeutiques
by: Leclerc, Henri (1870-1955)
Published: (1992)
Book