Food allergy : molecular basis and clinical practice

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors : Ebisawa Motohiro (Éditeur scientifique), Ballmer-Weber Barbara (Éditeur scientifique), Vieths Stefan (Éditeur scientifique), Wood Robert A. (Éditeur scientifique)
Format : Book
Language : anglais
Title statement : Food allergy : molecular basis and clinical practice / volume editors, Motohiro Ebisawa, Barbara K. Ballmer-Weber, Stefan Vieths, [et al.]
Published : Basel : Karger , 2015
Series : Chemical immunology and allergy (Online) ; 101
Access : Access granted to university members only
Online Access : Access online resource
Online Access note : Il faut cliquer sur la mention "You already have online access to this title" pour accéder au document
Subjects :
Related Items : Additional physical form: Food allergy: molecular basis and clinical practice
Particularités de l'exemplaire : Bib. numérique, Ex. 1 :
Accessible sur la base Karger

Description
Notes : Autre éditeur : Robert A. Wood
Configuration requise : Navigateur internet ; lecteur de fichiers PDF ; liseuse
Bibliography : Bibliographie en fin de chapitre. Index
ISBN : 978-3-318-02341-1
Type de ressource électronique : Présentation HTML ainsi qu'en 32 fichiers au format PDF correspondant aux différents chapitres, parties liminaires et index et en 1 fichier au format ePub.