Mastering the hospitality industry in English : hôtellerie restauration

Saved in:
Bibliographic Details
Format : Textbook
Language : anglais
français
Title statement : Mastering the hospitality industry in English : hôtellerie restauration / A. Thomachot, C. Cuvigny, M. Le Nagard... [et al.]; avec la collaboration de J. Kelly-Couderc
Edition : [Nouv. éd.].
Published : Paris : Casteilla , cop. 2010
Physical Description : 1 vol. (123 p.)
Subjects :
LEADER 01000nam a2200253 4500
001 PPN149495854
005 20110128034600.0
010 |a 978-2-7135-3235-1  |b br. 
073 1 |a 9782713532351 
100 |a 20110124d2010 e y0frey0103 ba 
101 0 |a eng  |a fre  |i fre 
102 |a FR 
105 |a a j 000yy 
106 |a r 
200 1 |a Mastering the hospitality industry in English  |b Texte imprimé  |e hôtellerie restauration  |f A. Thomachot, C. Cuvigny, M. Le Nagard... [et al.]  |g avec la collaboration de J. Kelly-Couderc 
205 |a [Nouv. éd.]. 
210 |a Paris  |c Casteilla  |d cop. 2010 
215 |a 1 vol. (123 p.)  |c ill.  |d 24 cm 
300 |a Les textes ajoutés sont tirés des annales du BTS 2010 
606 |3 PPN027219232  |a Anglais (langue)  |3 PPN029079233  |x Vocabulaires et manuels de conversation pour le personnel de l'hôtellerie et de la restauration  |2 rameau 
801 3 |a FR  |b Abes  |c 20110124  |g AFNOR 
930 |5 851912101:414358929  |b 851912101  |a 426 MAS  |j u 
979 |a ROC 
998 |a 596519