Selenium in Food and Health
Over the past 50 years more than 100,000 scientific papers, not to mention popular articles and books, have been written about Selenium. These publications continue to appear without showing any sign of diminution today. This mass of writing makes it very difficult for anyone, who is not a dedicated...
Enregistré dans:
Auteur principal : | |
---|---|
Format : | Livre |
Langue : | anglais |
Titre complet : | Selenium in Food and Health / by Conor Reilly. |
Publié : |
New York, NY :
Springer US
, 2006 Cham : Springer Nature |
Accès en ligne : |
Accès Nantes Université
Accès direct soit depuis les campus via le réseau ou le wifi eduroam soit à distance avec un compte @etu.univ-nantes.fr ou @univ-nantes.fr |
Note sur l'URL : | Accès sur la plateforme de l'éditeur Accès sur la plateforme Istex |
Condition d'utilisation et de reproduction : | Conditions particulières de réutilisation pour les bénéficiaires des licences nationales : chttps://www.licencesnationales.fr/springer-nature-ebooks-contrat-licence-ln-2017 |
Sujets : | |
Documents associés : | Autre format:
Selenium in Food and Health Autre format: Selenium in Food and Health Autre format: Selenium in Food and Health |
Chargement en cours