Fruit Manufacturing : Scientific Basis, Engineering Properties, and Deteriorative Reactions of Technological Importance

The fruit processing industry is a major global business. While basic principles of fruit processing have shown only minor changes over the last years, major improvements continually occur. More efficient equipment is capable of converting huge quantities of fruits into pulp, juice, dehydrated, froz...

Description complète

Enregistré dans:
Détails bibliographiques
Auteur principal : Lozano Jorge E. (Auteur)
Format : Livre
Langue : anglais
Titre complet : Fruit Manufacturing : Scientific Basis, Engineering Properties, and Deteriorative Reactions of Technological Importance / by Jorge E. Lozano.
Publié : New York, NY : Springer US , [20..]
Cham : Springer Nature
Collection : Food engineering series (Online)
Accès en ligne : Accès Nantes Université
Accès direct soit depuis les campus via le réseau ou le wifi eduroam soit à distance avec un compte @etu.univ-nantes.fr ou @univ-nantes.fr
Note sur l'URL : Accès sur la plateforme de l'éditeur
Accès sur la plateforme de l'éditeur (Springer)
Accès sur la plateforme Istex
Condition d'utilisation et de reproduction : Conditions particulières de réutilisation pour les bénéficiaires des licences nationales : https://www.licencesnationales.fr/springer-nature-ebooks-contrat-licence-ln-2017
Sujets :
Documents associés : Autre format: Fruit Manufacturing
Autre format: Fruit Manufacturing
Autre format: Fruit Manufacturing
  • Overview of the Fruit Processing Industry
  • Processing of Fruits: Ambient and Low Temperature Processing
  • Processing of Fruits: Elevated Temperature, Nonthermal and Miscellaneous Processing
  • Thermodynamical, Thermophysical, and Rheological Properties of Fruits and Fruit Products
  • Color, Turbidity, and Other Sensorial and Structural Properties of Fruits and Fruit Products
  • Chemical Composition of Fruits and its Technological Importance
  • Fruit Products, Deterioration by Browning
  • Inhibition and Control of Browning.