Fruit Manufacturing : Scientific Basis, Engineering Properties, and Deteriorative Reactions of Technological Importance
The fruit processing industry is a major global business. While basic principles of fruit processing have shown only minor changes over the last years, major improvements continually occur. More efficient equipment is capable of converting huge quantities of fruits into pulp, juice, dehydrated, froz...
Enregistré dans:
Auteur principal : | |
---|---|
Format : | Livre |
Langue : | anglais |
Titre complet : | Fruit Manufacturing : Scientific Basis, Engineering Properties, and Deteriorative Reactions of Technological Importance / by Jorge E. Lozano. |
Publié : |
New York, NY :
Springer US
, [20..] Cham : Springer Nature |
Collection : | Food engineering series (Online) |
Accès en ligne : |
Accès Nantes Université
Accès direct soit depuis les campus via le réseau ou le wifi eduroam soit à distance avec un compte @etu.univ-nantes.fr ou @univ-nantes.fr |
Note sur l'URL : | Accès sur la plateforme de l'éditeur Accès sur la plateforme de l'éditeur (Springer) Accès sur la plateforme Istex |
Condition d'utilisation et de reproduction : | Conditions particulières de réutilisation pour les bénéficiaires des licences nationales : https://www.licencesnationales.fr/springer-nature-ebooks-contrat-licence-ln-2017 |
Sujets : | |
Documents associés : | Autre format:
Fruit Manufacturing Autre format: Fruit Manufacturing Autre format: Fruit Manufacturing |