Food physics : physical properties measurement and applications
Food Physics deals with the physical properties of food, food ingredients and their measurement. Physical properties of food play a key role in all fields where modern technological processes are applied for the generation of food raw materials and the production of food. The determination of physic...
Enregistré dans:
Auteurs principaux : | , |
---|---|
Format : | Livre |
Langue : | anglais |
Titre complet : | Food physics : physical properties : measurement and applications / by Ludger O. Figura, Arthur A. Teixeira |
Édition : | 1st ed. 2007. |
Publié : |
Berlin, Heidelberg :
Springer Berlin Heidelberg
, [20..] Cham : Springer Nature |
Accès en ligne : |
Accès Nantes Université
Accès direct soit depuis les campus via le réseau ou le wifi eduroam soit à distance avec un compte @etu.univ-nantes.fr ou @univ-nantes.fr |
Note sur l'URL : | Accès sur la plateforme de l'éditeur Accès sur la plateforme Istex |
Condition d'utilisation et de reproduction : | Conditions particulières de réutilisation pour les bénéficiaires des licences nationales : https://www.licencesnationales.fr/springer-nature-ebooks-contrat-licence-ln-2017 |
Contenu : | Water Activity. Mass and Density. Geometric Properties: Size and Shape. Rheological Properties. Interfacial Phenomena. Permeability. Thermal Properties. Electrical Properties. Magnetic Properties. Electromagnetic Properties. Optical Properties. Acoustical Properties. Radioactivity. On-line Sensing. Appendices. |
Sujets : | |
Documents associés : | Autre format:
Food Physics Autre format: Food physics Autre format: Food Physics |
Chargement en cours