Food physics : physical properties measurement and applications

Food Physics deals with the physical properties of food, food ingredients and their measurement. Physical properties of food play a key role in all fields where modern technological processes are applied for the generation of food raw materials and the production of food. The determination of physic...

Description complète

Enregistré dans:
Détails bibliographiques
Auteurs principaux : Figura Ludger O. (Auteur), Teixeira Arthur A. (Auteur)
Format : Livre
Langue : anglais
Titre complet : Food physics : physical properties : measurement and applications / by Ludger O. Figura, Arthur A. Teixeira
Édition : 1st ed. 2007.
Publié : Berlin, Heidelberg : Springer Berlin Heidelberg , [20..]
Cham : Springer Nature
Accès en ligne : Accès Nantes Université
Accès direct soit depuis les campus via le réseau ou le wifi eduroam soit à distance avec un compte @etu.univ-nantes.fr ou @univ-nantes.fr
Note sur l'URL : Accès sur la plateforme de l'éditeur
Accès sur la plateforme Istex
Condition d'utilisation et de reproduction : Conditions particulières de réutilisation pour les bénéficiaires des licences nationales : https://www.licencesnationales.fr/springer-nature-ebooks-contrat-licence-ln-2017
Contenu : Water Activity. Mass and Density. Geometric Properties: Size and Shape. Rheological Properties. Interfacial Phenomena. Permeability. Thermal Properties. Electrical Properties. Magnetic Properties. Electromagnetic Properties. Optical Properties. Acoustical Properties. Radioactivity. On-line Sensing. Appendices.
Sujets :
Documents associés : Autre format: Food Physics
Autre format: Food physics
Autre format: Food Physics
Chargement en cours