Wine Microbiology : Practical Applications and Procedures

Since publication of the first edition of Wine Microbiology in 1997, the volume of new information and concepts has dramatically increased. Even with the tremendous increase in available information, a comprehensive understanding regarding the role of individual microorganisms towards wine quality a...

Description complète

Enregistré dans:
Détails bibliographiques
Auteurs principaux : Fugelsang Kenneth C. (Auteur), Edwards Charles G. (Auteur)
Format : Livre
Langue : anglais
Titre complet : Wine Microbiology : Practical Applications and Procedures / edited by Kenneth C. Fugelsang, Charles G. Edwards.
Publié : New York, NY : Springer US , 2007
Cham : Springer Nature
Accès en ligne : Accès Nantes Université
Accès direct soit depuis les campus via le réseau ou le wifi eduroam soit à distance avec un compte @etu.univ-nantes.fr ou @univ-nantes.fr
Note sur l'URL : Accès sur la plateforme de l'éditeur
Accès sur la plateforme Istex
Condition d'utilisation et de reproduction : Conditions particulières de réutilisation pour les bénéficiaires des licences nationales : chttps://www.licencesnationales.fr/springer-nature-ebooks-contrat-licence-ln-2017
Sujets :
Documents associés : Autre format: Wine Microbiology
Autre format: Wine Microbiology
Autre format: Wine Microbiology