Wine Microbiology : Practical Applications and Procedures
Since publication of the first edition of Wine Microbiology in 1997, the volume of new information and concepts has dramatically increased. Even with the tremendous increase in available information, a comprehensive understanding regarding the role of individual microorganisms towards wine quality a...
Enregistré dans:
Auteurs principaux : | , |
---|---|
Format : | Livre |
Langue : | anglais |
Titre complet : | Wine Microbiology : Practical Applications and Procedures / edited by Kenneth C. Fugelsang, Charles G. Edwards. |
Publié : |
New York, NY :
Springer US
, 2007 Cham : Springer Nature |
Accès en ligne : |
Accès Nantes Université
Accès direct soit depuis les campus via le réseau ou le wifi eduroam soit à distance avec un compte @etu.univ-nantes.fr ou @univ-nantes.fr |
Note sur l'URL : | Accès sur la plateforme de l'éditeur Accès sur la plateforme Istex |
Condition d'utilisation et de reproduction : | Conditions particulières de réutilisation pour les bénéficiaires des licences nationales : chttps://www.licencesnationales.fr/springer-nature-ebooks-contrat-licence-ln-2017 |
Sujets : | |
Documents associés : | Autre format:
Wine Microbiology Autre format: Wine Microbiology Autre format: Wine Microbiology |