The Quest for Food : A Natural History of Eating
The Quest for Food: A Natural History of Eating is a collection of essays that surveys eating through time, from the perspective of a biologist. The quest begins in prehistoric times with religion and the exploration of the connection between food and sex. This leads to an investigation of the deep...
Enregistré dans:
Auteur principal : | |
---|---|
Format : | Livre |
Langue : | anglais |
Titre complet : | The Quest for Food : A Natural History of Eating / edited by Harald Brüssow. |
Publié : |
New York, NY :
Springer US
, 2007 Cham : Springer Nature |
Accès en ligne : |
Accès Nantes Université
Accès direct soit depuis les campus via le réseau ou le wifi eduroam soit à distance avec un compte @etu.univ-nantes.fr ou @univ-nantes.fr |
Note sur l'URL : | Accès sur la plateforme de l'éditeur Accès sur la plateforme Istex |
Condition d'utilisation et de reproduction : | Conditions particulières de réutilisation pour les bénéficiaires des licences nationales : chttps://www.licencesnationales.fr/springer-nature-ebooks-contrat-licence-ln-2017 |
Sujets : | |
Documents associés : | Autre format:
The Quest for Food Autre format: The Quest for Food Autre format: The Quest for Food |
Chargement en cours