Electronic Irradiation of Foods : An Introduction to the Technology

Food irradiation, the use of ionizing radiation to destroy harmful biological organism in food, is a safe, proven process that has many useful applications. It has been endorsed by numerous health organizations and has now been approved for many applications by governments around the world. Electron...

Description complète

Enregistré dans:
Détails bibliographiques
Auteur principal : Miller R. B. (Auteur)
Format : Livre
Langue : anglais
Titre complet : Electronic Irradiation of Foods : An Introduction to the Technology / by R. B. Miller.
Publié : New York, NY : Springer US , [20..]
Cham : Springer Nature
Collection : Food engineering series (Online)
Accès en ligne : Accès Nantes Université
Accès direct soit depuis les campus via le réseau ou le wifi eduroam soit à distance avec un compte @etu.univ-nantes.fr ou @univ-nantes.fr
Note sur l'URL : Accès sur la plateforme de l'éditeur
Accès sur la plateforme de l'éditeur (Springer)
Accès sur la plateforme Istex
Condition d'utilisation et de reproduction : Conditions particulières de réutilisation pour les bénéficiaires des licences nationales : https://www.licencesnationales.fr/springer-nature-ebooks-contrat-licence-ln-2017
Sujets :
Documents associés : Autre format: Electronic Irradiation of Foods
Autre format: Electronic Irradiation of Foods
Autre format: Electronic Irradiation of Foods
Chargement en cours