Food powders : physical properties, processing, and functionality
Food Powders: Physical Properties, Processing, and Functionality is a comprehensive review on the characterization of ingredients, semi-processed and finished products when they are in a powdered form. It includes the description of different industrial unit operations such as drying, grinding, mixi...
Enregistré dans:
Auteur principal : | |
---|---|
Format : | Livre |
Langue : | anglais |
Titre complet : | Food powders : physical properties, processing, and functionality / by Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Enrique Ortega-Rivas, Pablo Juliano, Hong Yan |
Publié : |
New York, NY :
Springer US
, [20..] Cham : Springer Nature |
Collection : | Food engineering series (Online) |
Accès en ligne : |
Accès Nantes Université
Accès direct soit depuis les campus via le réseau ou le wifi eduroam soit à distance avec un compte @etu.univ-nantes.fr ou @univ-nantes.fr |
Note sur l'URL : | Accès sur la plateforme de l'éditeur Accès sur la plateforme de l'éditeur (Springer) Accès sur la plateforme Istex |
Condition d'utilisation et de reproduction : | Conditions particulières de réutilisation pour les bénéficiaires des licences nationales : https://www.licencesnationales.fr/springer-nature-ebooks-contrat-licence-ln-2017 |
Sujets : | |
Documents associés : | Autre format:
Food Powders Autre format: Food Powders Autre format: Food Powders |
Chargement en cours