The lipid handbook with CD-ROM

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Autres auteurs : Gunstone Frank Denby (Éditeur scientifique), Harwood John L. (Éditeur scientifique), Dijkstra Albert J. (Éditeur scientifique)
Format : Livre
Langue : anglais
Titre complet : The lipid handbook with CD-ROM / edited by Frank D. Gunstone, John L. Harwood, Albert J. Dijkstra
Édition : 3rd edition
Publié : Boca Raton, London, New-York : CRC Press , cop. 2007
Description matérielle : 1 vol. ([XXI-1447] p.) + 1 CD-ROM
Sujets :
  • 1, Fatty acid lipid structure
  • 2, Occurence and characterisation of oils and fats
  • 3, Production and refining of oils and fats
  • 4, Modification processes and food uses
  • 5, Synthesis
  • 6, Analysis
  • 7, Physical properties : structural and physical characteristics
  • 8, Chemical properties
  • 9, Nonfood uses of oils and fats
  • 10, Lipid metabolism
  • 11, Medical and agricultural aspects of lipids