Skip to content
Toggle navigation
Nantilus
La BU
0
items
(Full)
Log Out
Login
FR
|
EN
All Fields
Title
Journal Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Publisher
Series
Dissertation note
Le cerveau gourmand
Excerpt
Cite this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to MARC
Export to RDF
Export to RIS
Save to List
Add to Book Bag
Remove from Book Bag
Place a title level request
Le cerveau gourmand
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author :
Holley André
(Auteur)
Format :
Book
Language :
français
Title statement :
Le cerveau gourmand / André Holley
Published :
Paris :
O. Jacob
,
impr. 2006
Physical Description :
1 vol. (254 p.)
Subjects :
Aliments
>
Saveur et odeur
Aliments
>
Analyse sensorielle
Neurosciences
Holdings
Description
Table of Contents
Excerpt
Staff View
Loading
Similar Items
Texture et flaveur des aliments : vers une conception maîtrisée
(2012)
Book
Les 5 sens et l'alimentation : cycles 1 et 2
Schmitter Laurence (2006)
Book
Le parfum de la fraise : mystérieuses molécules
Atkins Peter William (2005)
Book
Les arômes alimentaires
(1992)
Book
Recherche de descripteurs objectifs de la qualité sensorielle des pommes (Malus domestica)
Mehinagic Emira (2004)
Thesis
×
Loading...