Jean-Luc Godard

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author : Collet Jean (Auteur)
Format : Book
Language : français
Title statement : Jean-Luc Godard / Présentation par Jean Collet; textes de Jean-Luc Godard
Published : [Paris] : Seghers , [1963]
Physical Description : 190 p.
Series : Cinéma d'aujourd'hui (Paris. 1961) ; 18
Subjects :
LEADER 01390cam a2200433 n 4500
001 PPN018214975
005 20220126060600.0
020 |a US  |b 6533598 
035 |a sib1577852 
035 |a ocm03286315 
035 |a AIC02000118 
035 |a LX000503361401P 
035 |a PRITEC.AIX.010650344001 
100 |a 19770922d1963 u y0engy0103 ba 
101 0 |a fre 
102 |a FR 
105 |a y # 000|y 
200 0 |a Jean-Luc Godard  |b Texte imprimé  |f Présentation par Jean Collet  |g textes de Jean-Luc Godard 
210 |a [Paris]  |c Seghers  |d [1963] 
215 |a 190 p.  |c ill. en noir, couv. ill  |d 16 cm 
225 0 |a Cinéma d'aujourd'hui, 18 
320 |a "Bio-filmographie": p. [171]-182. 
320 |a Bibliogr. p. [183]-190. 
410 | |9 40  |0 001025988  |t Cinéma d'aujourd'hui (Paris. 1961)  |v 18 
600 1 |3 PPN027323560  |a Godard  |b Jean-Luc  |f 1930-....  |2 rameau 
680 |a PN1998.A3  |b G6 
700 1 |3 PPN057073015  |a Collet  |b Jean  |f 1932-2020  |4 070 
801 3 |a FR  |b Abes  |c 20050923  |g AFNOR 
801 3 |a FR  |b SF  |g AFNOR 
801 1 |a US  |b OCLC  |g AACR2 
801 2 |a FR  |b AUROC  |g AFNOR 
801 1 |a FR  |b AIC  |c 20020125 
801 1 |a FR  |b BNF  |c 19960511 
915 |5 441092102:185917453  |b 0084325871 
930 |5 441092102:185917453  |b 441092102  |a 791.944 GOD C  |j u 
930 |5 441092209:395617979  |b 441092209  |a ART CIN 11117  |j g 
979 |a CIDRe 
979 |a LET 
998 |a 494