Charles Fourier

Saved in:
Bibliographic Details
Format : Book
Language : français
Title statement : Charles Fourier
Published : Paris : PUF , 1970
Physical Description : 223 p.
Series : Topique ; 4-5
Subjects :
LEADER 00569nam a2200205 4500
001 DYNIX_BUNAN_263551
005 20200609055100.0
009 DYNIX_BUNAN_263551
100 |a 19970131d1970 u0frey0103 ba 
101 0 |a fre 
102 |a FR 
200 1 |a Charles Fourier 
210 |a Paris  |c PUF  |d 1970 
215 |a 223 p.  |d 22 cm 
225 2 |a Topique  |v 4-5 
600 1 |a Fourier  |b Charles  |f 1772-1837 
801 |a FR  |b DYNIX_BUNAN  |c 19970206  |g AFNOR 
979 |a HIS 
993 |a 0070034227  |b HIS  |c CO 1956  |d HIS  |e HBS  |f I  |g 31-01-1997  |h 31-01-1997  |p 0  |s 2484  |t HIS  |u HBS  |v i 
998 |a 160622